Her er seneste nyt fra diabetes-konference

Verdens største diabeteskonference afholdes i disse dage i Chicago. Du kan læse de seneste nyheder fra konferencen her, hvor alle de store aktører er til stede.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Medtronic tættere på lancering af kunstig bugspytkirtel

Positive kliniske resultater bringer medicogiganten Medtronic et skridt nærmere lancering af medicinsk udstyr, der fungerer som en slags kunstig bugspytkirtel.

Læs artikel

Sanofi annoncerer Zealand-markedsandel

Sanofi har givet en opdatering på det Zealand Pharma-udviklede diabetesmiddel Lyxumia og løfter samtidig lidt af sløret for, hvornår næste fase af et kombinationsprodukt påbegyndes.

Læs artikel

Lilly-dir: Vores Victoza-udfordrer vil udvide markedet

"Hvis vi gør det rigtigt, så tror jeg, at vi vil være en katalysator for, at udvide markedet på en meget udtalt facon," siger Eli Lillys diabeteschef om klassen af GLP-1-midler og firmaets eget diabeteshåb Dulaglutid.

Læs artikel

Storbank fortsat negativ over for Novo

Efter nyhederne på den amerikanske diabeteskonference fastholder den franske storbank Société Générale sin salgsanbefaling af Novo Nordisk.

Læs artikel

Lilly-dir: Novos tilbageslag ændrer ikke udsigterne for os

Novo Nordisks store skuffelse tidligere i år, hvor selskabets nye insulingeneration blev afvist på målstregen til det amerikanske marked, ændrer ikke stort ved det konkurrencebillede, som den amerikanske rival Eli Lilly forudser.

Læs artikel

Zealand: Sanofi annoncerer positive fase 3-data

Puljeanalyser af tre fase 3-studier med Zealand Pharma og Sanofis diabeteshåb Lyxumia viser positive resultater.

Læs artikel

Zealand Pharma har nyt middel på vej til diabetikere

"Det er ikke et meget stort marked i dag, men vi mener, at har et interessant potentiale," siger Zealand Pharmas direktør om firmaets nye diabetesmiddel.

Læs artikel

Analytiker: Der er lagt i kakkelovnen

Novo-rivalernes præsentationer på den store årlige diabeteskonference i USA tyder på en række særdeles konkurrencedygtige midler. Og ét middel fra en af giganterne, der ikke kommer til at spille en rolle.

Læs artikel

Sanofis kommende Tresiba-rival bliver billigere

Den forbedrede udgave af milliardmidlet Lantus har vist positive takter i nye senfasestudier. Sanofi vil ikke sætte priserne "lige som Novo Nordisks prissætningstilgang," siger Sanofi-chef om Novo Nordisks konkurrerende middel Tresiba.

Læs artikel

Nyt studie: Novos Victoza bedre i det virkelige liv

I forhold til konkurrerende midler opnår diabetespatienterne ifølge et nyt real-world-studie bedre resultater med Novo Nordisks hurtigtvirkende insulinanalog Victoza.

Læs artikel

Novo med nyt plus i kampen mod Sanofis blockbuster

Nye data fra et studie med Novo Nordisks diabetesmiddel Tresiba viser en forbedret livskvalitet hos patienterne sammenlignet med verdens bedst sælgende diabetesmiddel.

Læs artikel

Eli Lilly med nye data fra Victoza-udfordrer

Novo Nordisks amerikanske konkurrent Eli Lilly har fremlagt positive data for diabetesmidlet Dulaglutid, som analytikere og investorer ser som en betydelig kommende konkurrent til Novo Nordisks GLP-1-succes.

Læs artikel

Novo må se konkurrenterne løbe med hovedrollerne

Diabetes-virksomheder verden over har indtaget scenen på verdens største diabeteskonference ADA, hvor Novo Nordisk-analytikerne kigger særligt meget på konkurrenterne.

Læs artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også