Om MedWatch

MedWatch dækker life science-industrien, der ikke bare er et af de vigtigste områder i dansk erhvervsliv men også spiller en afgørende rolle for både sundhed og samfund. Vi følger op- og nedture i udviklingen af nye lægemidler og udstyr og dækker branchens jagt efter finansiering. MedWatch skriver om den lovgivning, der sætter rammerne for at drive life science-virksomhed i Danmark og går tæt på internationale tendenser i industrien.

MedWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over MedWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på MedWatch.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på MedWatch: http://medwatch.dk/service/abonnement/


Vi kan kontaktes på følgende adresse:

MedWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Tlf.: 3330 8370
E-mail: medwatch@medwatch.dk

 

Vil du være en del af redaktionen på MedWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.


Hvem er vi:


Mikkel Aabenhus Hemmingsen, redaktør

mah@medwatch.dk
Tlf.: 3330 8387

Mikkel Aabenhus Hemmingsen, født 1983, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2009. Han kom til MedWatch som redaktør i maj 2017 og har tidligere været redaktør for de digitale aktiviteter tilknyttet printmediet Dagens Medicin og de digitale nichemedier, der blandt andet tæller Dagens Pharma.


Ulrich Quistgaard, jourhavende

uq@medwatch.dk
Tlf: 3330 8349


Ulrich Fischer Skov Quistgaard, født 1978, er cand.comm. og cand. scient. soc. i Journalistik og International Affairs fra New School University i New York og Roskilde Universitet i 2010. Ulrich har tidligere arbejdet på Politiken og Jyllands-Posten og kom til MedWatch i februar 2019 fra en stilling på Krogerup Højskole som kommunikationsansvarlig og underviser i journalistik og medier. 


Albert Rønning-Andersson, journalist

ara@medwatch.dk
Tlf: 3330 8373

Albert Rønning-Andersson, født 1982, er uddannet cand.comm. i journalistik og politisk administration fra Roskilde Universitet i 2014. Albert var i praktik på dagbladet Politiken og skrev speciale i datajournalistik. Før RUC læste han medicin på Københavns Universitet, og indtil han i august 2017 begyndte på MedWatch, har Albert arbejdet som erhvervsjournalist på Henley Business School – Danmark.
 

Christopher Due Karlsson, journalist

cdk@medwatch.dk
Tlf: 3136 9064

Christopher Due Karlsson, født 1992, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har tidligere været praktikant hos Dagbladet Børsen, hvor han efterfølgende også har været tilknyttet som freelancejournalist og aftenvagt. Han har derudover også arbejdet som pressekonsulent og -rådgiver hos PFA.


Andreas Lønstrup, journalist

E-mail: al@medwatch.dk
Tlf.: 20 89 75 85

Andreas Lønstrup, født 1994, er reporter på MedWatch, hvor han blandt andet dækker erhvervspolitik og klima. Andreas er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har været ansat på Watch Medier siden august 2018. Andreas har tidligere været journalist og nyhedsredaktør på Berlingske Business, hvor han blandt andet har skrevet om økonomi og erhvervspolitik.


Christian Bundgaard, journalist

csb@medwatch.dk
Tlf: 3330 8426

Christian Bundgaard, født 1996, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har været praktikant på Jyllands-Posten og Finans, hvor han blandt meget andet dækkede teknologi samt den grønne omstilling i samfundet og erhvervslivet. Han blev efter endt praktik tilknyttet som fast freelancer og weekendskribent på Finans, indtil han i februar 2022 blev ansat på MedWatch.


Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte vores salgssupport:

medwatch@infowatch.dk

Tlf. 70 777 441


Teknisk support

Tlf.: 70 777 441

support@infowatch.dkDu kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com