MedWatch

Sanofis kommende Tresiba-rival bliver billigere

Den forbedrede udgave af milliardmidlet Lantus har vist positive takter i nye senfasestudier. Sanofi vil ikke sætte priserne "lige som Novo Nordisks prissætningstilgang," siger Sanofi-chef om Novo Nordisks konkurrerende middel Tresiba.

Foto: Sanofi

U300, der er den nye version af franske Sanofis insulin Lantus, har i et senfasestudie vist, at det kan reducere natlig hypoglykæmi med 21 procent i forhold til Lantus - uden nogen yderligere bivirkninger.

Toplinjedata fra et tilsvarende studie bekræfter resultaterne. De færdige studier med alle data forventes ved udgangen af 2013, og det betyder ifølge analytikere, at Sanofi potentielt kan lancere U300 i 2014, skriver Reuters.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier