MedWatch

Zealand: Sanofi annoncerer positive fase 3-data

Puljeanalyser af tre fase 3-studier med Zealand Pharma og Sanofis diabeteshåb Lyxumia viser positive resultater.

Den franske medicinalgigant Sanofi beretter om positive fase 3-resultater med Lyxumia til behandling af type 2 diabetes. Det sker som led i posterpræsentationer på den amerikanske diabetesforenings årskongres i Chicago.

Data med GLP-1-analogen, som Sanofi har indlicenseret fra danske Zealand Pharma, omfatter puljeanalyser af tre fase 3-studier med Lyxumia beregnet på at måle effekten på fasteblodsukkeret samt blodsukkeret efter måltider.

Data viser, at Lyxumia sammen med standardbehandling reducerede langtidsblodsukkeret med 0,77 procentpoint sammenlignet med 0,29 procentpoint for placebo sammen med standardbehandling, oplyser Sanofi i en meddelelse.

Der er offentliggøres desuden detaljerede oplysninger om bivirkninger, der ligesom for de øvrige GLP-1-midler hovedsageligt udgøres af kvalme, diarré og opkast.

 Zealand Pharma har nyt middel på vej til diabetikere 

 Sanofis kommende Tresiba-rival bliver billigere 

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier