MedWatch

Det skriver vi også om på MedWatch

På MedWatch kan du lige nu også læse artiklen om Novo Nordisks nye amerikanske forskningssamarbejde. Om Topotargets CFO, der "ikke havde drømt om så stort et fald" i aktiekursen. Eller om Affitechs nye teknologi-aftale - og meget mere.

Foto: MedWatch

 

 

 

 

 

Novo Nordisk i nyt amerikansk forskningssamarbejde

Novo Nordisk har indgået et tre-årigt forskningssamarbejde med en amerikansk aktør. Målet er at speede den translationelle forskning inden for en række sygdomsområder op.

Læs artikel

"Jeg havde ikke drømt om så stort et fald"

Investorerne har fredag skraldet 60 pct. – eller 290 mio. kr. – af Topotargets markedsværdi. Finansdirektøren er målløs og mener, at det skuffende studie langt fra er det afgørende studie for biotekfirmaet.

Læs artikel

Affitech indgår teknologi-aftale

(Opdateret 09.25) Affitech, hvis aktiemajoritet for nylig kom på cypriotiske hænder, har indgået en aftale om selskabets teknologiplatform MBAS. Aktien stiger.

Læs artikel

Diabetestilskud hastebehandles inden sommerferien

Yderligere dokumentation fra Novo Nordisk er allerede blevet vurderet af DSI, så derfor mødes Medicintilskudsnævnet i næste uge og tager stilling til, hvorvidt tilskud til diabetesmidler skal ændres.

Læs artikel

Novos insulinpen vinder designpris

Novo Nordisks nyeste insulinpen, NovoPen 5, har vundet den prestigefyldte Red Dot-pris, som også Iphone og BMW har solet sig i.

Læs artikel

Novo-konkurrent solgt for 40 mia. kr.

Adskillige har bejlet til Novo Nordisk-rivalen Amylin Pharmaceuticals, og køberen bliver en amerikansk medicinalkoncern, der poster over 40 mia. kr. i selskabet.

Læs artikel

På mandag er DSI ej mere

Fra 1. juli ophører Dansk Sundhedsinstitut (DSI) med at eksistere. Instituttet bliver slået sammen med to andre institutioner, som bliver til VERA.

Læs artikel

Medie: Patentdomstolen er på plads

I 30 år har EU-landene forhandlet om en fælles patentdomstol. En aftale er i dag landet, skriver Business.dk, der har en kopi af aftalepapiret. Novo Nordisk tilfreds.

Læs artikel

 

 

 

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier