MedWatch

Diabetestilskud hastebehandles inden sommerferien

Yderligere dokumentation fra Novo Nordisk er allerede blevet vurderet af DSI, så derfor mødes Medicintilskudsnævnet i næste uge og tager stilling til, hvorvidt tilskud til diabetesmidler skal ændres.

Foto: colourbox

På tirsdag den 3. juli bliver det umiddelbart afgjort, hvorvidt der kommer ændringer på området for tilskud til diabetesmidler.

Her mødes Medicintilskudsnævnet ifølge Sundhedsstyrelsen ekstraordinært for at træffe afgørelse om revurdering af tilskud til diabetesmedicin.

Ifølge Dagens Pharma har sundhedsøkonom Jakob Kjellberg fra DSI allerede færdiggjort sin vurdering af en række sundhedsøkonomiske beregninger, som bl.a. Novo Nordisk har indsendt til Medicintilskudsnævnet.

Uafklarede punkter

Nævnet skulle ellers have truffet sin afgørelse på et møde den 19. juni, men der var en række uafklarede punkter i forhold til netop Novo Nordisks beregninger.

Det kan du læse mere om her: Nævnsformand: DSI skal evaluere nye Novo-dokumenter

De uafklarede punkter fik nævnet til at udsætte beslutningen, indtil Jakob Kjellberg havde haft mulighed for at vurdere yderligere indsendt materiale fra Novo Nordisk.

Det er denne vurdering, som nævnet skal tage stilling til på tirsdag.

 Novo afviser DSI-kritik

 Venstre kræver minister ind i sag om diabetestilskud

 Økonom: Novo hæver ikke hammeren ret højt

 Minister: Medicintilskud hviler på solidt grundlag

 Formand: Der kommer ændringer på diabetestilskuddet

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier