MedWatch

J&J i nyt forlig

Life science-giganten Johnson & Johnson er på ny involveret i en sag, der koster selskabet penge til de amerikanske myndigheder.

Prisfusk i Kina, et 22 mia. kroner stort forlig i sagen om farlige hofteimplantater, en 9 mia. kr. stor bøde i sag om ulovilig markedsføring af skizofrenimidlet Risperdal og tilbagetrækning af op mod 32 mio. pakninger p-piller.

Johson & Johnson er ganske vist en gigantisk koncern med mange forretningsområder, men i den seneste tid er selskabet også rendt ind i en række uheldige sager.

Og nu bliver der føjet en ny til listen. Således kan Reuters rapportere, at koncernens steriliserings-enhed, Advanced Sterilization Products, har indgået et millionforlig med de amerikanske myndigheder.

De 6,86 mio. kr. skal falde til FDA som følge af, at selskabet er beskyldt for at have solgt forfejlet og forkert mærket overvågningsudstyr.

FDA siger, at selskabet vidste, at det ikke havde tilstrækkelige data til at understøtte den annoncerede holdbarhed af et produkt, der anvendes til at overvåge og bekræfte effektiviteten af processen i visse sterilisatorer.

 Milliardforlig i hoftesag kan blive endnu større

 Tocifret milliardbøde til kendt storkoncern

 Life science-gigant dømt for prisfusk i Kina

 Johnson & Johnson trækker p-piller tilbage

 J&J og Novartis beskyldes for at indgå ”pay-to-delay”-aftale 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier