MedWatch

Venturekapitalister annoncerer ny life science-fond

Venture kapitalfirmaet Wellington Partners har etableret en ny life science-fond, som netop har rejst 70 mio. euro i den første kapitalrejsningsrunde - målet er 120 mio.

Wellington Partners har netop overstået den første kapitalrejsningsrunde til firmaets nyeste fond, Wellington Partners IV Life Science Fund, og man har efter de indledende manøvrer 70 mio. euro på lommen. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet offentliggjort af FierceBiotech.

Firmaet afslører også, at målet for fonden, som skal fokusere på investeringer i innovative medico-, diagnostik- og biotekvirksomheder i Europa, er at rejse i alt 120 mio. euro. Fonden har fået tilført midler fra en række europæiske investorer, samt investorer fra USA og Mellemøsten.

En bid af kagen

På trods af et hårdt prøvet økonomisk miljø er investorerne blevet fristet af muligheden for at få en bid af kagen fra virksomheder, som udvikler innovative produkter på et marked i stærk fremgang, samt de fremragende resultater Wellington Partners’ life science-investeringshold tidligere har skaffet, skriver firmaet selv i pressemeddelelsen.

Wellington Partners har tidligere investeret i bl.a. det schweiziske medicinalselskab Actelion og den tyske diagnostikvirksomhed MTM Laboratoriums, som blev opkøbt af Roche sidste år. Deres aktive portefølje inkluderer vaccinevirksomheden Immatics, diagnostikselskabet Oxford Immunotec og medicovirksomheden Symetis.

 Vækstvirksomheder møder ”dødens gab”

 Life science-aktier løber fra resten af markedet

 Amerikansk medicinalgigant i ny canadisk life science-fond

 To nye partnere skal dele millioner ud til life science 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier