MedWatch

Stenrig fond gearer op for investeringer i biotek og medico

Lundbeckfond Ventures, der over de næste tre år vil investere 1 mia. kr. i biotek og medicinsk udstyr internationalt, har  i 1. kvartal 2012 sat turbo på selskabets investeringer. Danske fonde med fokus på life science er generelt finansielt oprustede til øget aktivitet – og allerede i fuld gang.

Lundbeckfond Ventures, der for nyligt bebudede, at selskabet inden for de næste tre år vil investere 1 mia. kr. i biotek og medicinsk udstyr, har allerede gearet op for investeringerne.

”Vi gennemførte hele sidste år tre investeringer, og vi har i 1. kvartal 2012 gennemført tre investeringer Det betyder ikke nødvendigvis, at det investeringsniveau fortsætter. Vi investerer, når mulighederne dukker op og efter omfattende analyser. Men man kan helt sikkert godt sige, at det indikerer et øget aktivitetsniveau,” siger adm. direktøren for Lundbeckfond Ventures, Mette Kirstine Agger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Dansk Biotek skifter navn

Den danske brancheorganisation for biotekselskaber, Dansk Biotek, skifter navn til "Danish Bio - Dansk Biotek" for at imødekomme den stigende internationalisering af branchen, fortæller formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier