MedWatch

To nye partnere skal dele millioner ud til life science

Sunstone Capitals har fået to nye partnere på holdet, efter at den tredje life science-fond blev sat i søen. Blandt andet er områder som diabetes og øjensygdomme spændende at gå ind i, mener en af de nye partnere.

Foto: Sunstone Capital/PR - Claus Andersson

Sunstone Capital, der netop har rejst over 650 mio. kr. i nye venturekroner til at dele ud til udplukkede life science-firmaer, har fået to nye partnere med om bord.

Svenskeren Andreas Segerros og danskeren Claus Andersson står fremover for ansvaret for at udvælge de bedste teknologier og iværksætteridéer, som har potentiale nok til at få del i Sunstones fond LSV Fund III.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier