Det gik du glip af på MedWatch i sidste uge

En storinvestor og et hemmeligt team bag superafkast. En dårlig lovgivning, som giver farligt medicinsk udstyr adgang til markedet. Rehab-industriens indtjening er for nedadgående og Asger Aamund fortryder. Læs her, hvad du gik glip af på MedWatch i sidste uge.
Foto: MedWatch
Foto: MedWatch

BIOTEK: Omkranset af et dybt fortroligt netværk af internationale partnere og specialister jagter topchef Florian Schönharting nu via rådgivningsselskabet NB Capital unikke børsnoterede biotek- og medicinalkoncerner på den store globale scene i en fond, hvor ATP har indskudt ”en milliard +”. Og det har givet bonus, ifølge Schönharting er afkastet på 35 procent.

Storinvestor og hemmeligt team bag super-afkast på biotek 

MEDICO: En uklar lovgivning gør det muligt at få for nem adgang til det europæiske marked, når producenter af medicinsk udstyr skal have godkendt deres produkter. Sådan lyder den generelle kritik af det EU-direktiv, der skal sikre en nogenlunde fælles standard hos de organer, der er bemyndigede til at certificere medicinsk udstyr.

Vag lovgivning kan give medicinsk udstyr nem markedsadgang 

REHAB: Kunderne samler sig i indkøbssamarbejder, priserne er under pres, konkurrencen skærpes – og indtjeningen dykker. Det er ifølge en brancheanalyse den barske virkelighed for de flere hundrede producenter og leverandører af hjælpemidler og serviceydelser til mennesker med funktionsnedsættelser på det danske marked.

Indtjening dykker i milliardindustri 

BIOTEK: Neurosearch gik fra starten efter stjernerne. Målet var lægemidler til udbredte sygdomme som kræft, depression og Alzheimers, men den strategi burde have haft et andet ben – nichemedicin, erkender Asger Aamund, der medstifter og tidligere bestyrelsesformand for Neurosearch.

Aamund klar til nyt strategisk træk i Bavarian 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også