MedWatch

Fik du hørt alt fra Nürnberg?

MedWatch dækkede i denne uge en af årets helt store begivenheder i høreapparatbranchen, EUHA, intenst, og det gav blandt andet udslag i provokationer fra GN Resound-topchefen og ærgrelse hos William Demants kronprins.

Foto: Colourbox

Her kan du læse hele MedWatch-dækningen af den årlige messe hos Europäische Union der Hörgeräteakustiker (EUHA), der i år foregik i Nürnberg.

Oticon-direktør afventer flere muligheder med trådløs teknologi

Hos danske Oticon er man stadig tøvende med at kaste sig over den trådløse teknologi, som konkurrenten GN Resound ellers har nydt stor succes med. Derimod er det et helt andet sted, man ser det største vækstpotentiale, fortæller adm. direktør i Oticon, Søren Nielsen.

Læs her.

William Demants implantatforretning går efter global position

William Demants implantatforretning, Oticon Medical, har sat gang i et aggressivt strategisk sats, der skal gøre Oticon Medical til en global spiller.

Læs her.

William Demant har misset vigtigt vindue

GN Resounds momentum inden for et vigtigt amerikansk segment ser ud til at kunne fastholdes, efter at rivalen William Demant har misset et lanceringsvindue.

Læs her.

GN-topchef: Vi vil fortsætte med at være i førertrøjen

Hos GN Resound ryster man ikke på hånden over, konkurrenternes indtog på den trådløse scene. Tværtimod glæder topchef i GN Resound, Anders Hedegaard, sig over, at konkurrenterne har erkendt, at man er nødt til at gå samme vej.

Læs her.

GN-topchef: Irritation hos konkurrent er årsag til patentslagsmål

Patentslagsmålet mellem danske GN ReSound og konkurrenten Oticon er en reaktion på GN's succes de seneste år, og skyldes i bund og grund vrede og irritation hos konkurrenten, mener adm. direktør i GN, Anders Hedegaard.

Læs her.

Taberne og vinderne i høreapparatbranchen bliver fundet i disse år

De danske høreapparatselskaber GN Resound og William Demant har valgt to vidt forskellige salgsstrategier. Hvilket af de to selskaber, der har valgt vinderstrategien, bliver afgjort i disse år, vurderer senioranalytiker i Sydbank, Morten Imsgard.

Læs her.

Konkurrenter ånder GN i nakken med trådløs teknologi

GN Resound er ikke længere alene om den trådløse 2,4 GHz-teknologi, og med Sonovas lancering af en ny trådløs chip, er konkurrencen yderligere skærpet.

Læs her.

Analytiker: Usædvanligt med GN-præsentation af patentsager

GN valgte onsdag at holde en ekstraordinær præsentation på EUHA kun med fokus på de verserende patentsager mellem dem og Oticon. Usædvanligt med sådan en præsentation, vurderer analytiker.

Læs her.

Widex-topchef spejder mod nye salgskanaler

Hos det danske høreapparatselskab Widex går man gerne ind i alternative salgskanaler. Hvis man ikke er åben overfor, hvordan markedet udvikler sig, kommer man til at tabe, lyder det fra Widex’ topchef, Jørgen Jensen.

Læs her.

Widex lancerer ny produktserie på EUHA

Danske Widex har taget et teknologisk kvantespring og er dermed klar til at udskifte sin produktlinje Dream med en helt ny serie. Aldrig er der blevet produceret så mange høreapparater i selskabet, lyder det fra Widex.

Læs her.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier