MedWatch

Neurosearch opjusterer efter gennemført Huntexil-salg

Driftsunderskuddet for 2012 bliver nu mindre end forventet som følge af gennemførslen af salget af Neurosearchs hovedaktiv.

Foto: Jyllands-Posten

Neurosearch opjusterer forventningerne til hele året i forbindelse med, at det tidligere annoncerede salg af Huntexil til Teva Pharmaceuticals nu er gennemført.

Neurosearch har modtaget 120,8 mio. kr. kontakt, og derudover har Teva indbetalt 28,7 mio. kr. i depot til frigivelse, når Huntexil-projektet er overdraget tilfredsstillende - dog tidligst seks måneder fra dags dato. Det meddeler Neurosearch torsdag.

Neurosearch venter som følge af indtægterne fra salget nu at komme ud af hele 2012 med et driftsunderskud i størrelsesordenen ca. 350 mio. kr. mod et tidligere ventet driftsunderskud på 465 mio. kr.

 Neurosearch-aktionærer godkender salg af Huntexil

 Neurosearch inviterer til fusion

 Neurosearch sætter lup på pipeline

 Neurosearch sælger Huntexil til Teva 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier