MedWatch

Neurosearch-aktionærer godkender salg af Huntexil

Aktionærerne i Neurosearch nikkede på generalforsamlingen i fællesskab ja tak til, at biotekselskabet sælger lægemiddelkandidaten mod Huntingtons sygdom til verdens største kopikoncern.

Foto: Jyllands-Posten

På Neurosearch' ekstraordinære generalforsamling tirsdag godkendte aktionærerne salget af Huntexil til israelske Teva Pharmaceutical gennem det helejede datterselskab Ivax International GmbH.

"Den opnåede aktionærgodkendelse var en af betingelserne for salget af Huntexil. Neurosearch vil informere markedet, så snart transaktionen med Teva er endeligt gennemført," skriver Neurosearch.

Det lykkedes biotekselskabet Neurosearch i slutningen af september at få en aftale i stand om om salg af det ellers afskrevne Huntingtons-middel Huntexil.

Aftalen giver Neurosearch knap 150 mio. kr. kontant i kassen. Dertil kommer eventuelle milepælsbetalinger på op til 55 mio. kr.

Neurosearch nedskrev Huntexil til et rundt nul i august, efter at jagten på en partner, der kunne hjælpe med at videreudvikle Huntexil, gik så trægt, at selskabet valgte helt af afskrive værdien.

Neurosearch inviterer til fusion 

Neurosearch sætter lup på pipeline 

Neurosearch sælger Huntexil til Teva 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier