MedWatch

Det gik du glip af på MedWatch i går

Fik du læst artiklen om Zealand Pharmas nål i en høstak? Eller hvad med den om, at et dansk biotekselskab, der formåede at rejse flere millioner? Der var også en vigtig højesteretssag fra USA, der kan få store konsekvenser for Novo Nordisk.

Foto: MedWatch

Zealand: ”Det er ikke en søgning efter nålen i høstakken”

Ifølge topchef David Solomon har Zealand Pharma allerede udviklingen af et helt specifikt lægemiddel i kikkerten i forbindelse med firmaets samarbejdsaftale med den nye amerikanske partner.

Læs artikel

Dansk biotekselskab rejser tocifret millionbeløb

Et dansk molekyle-selskab har rejst 80,5 mio. kr. i en kapitalrunde ført an af Industrifonden og med deltagelse af blandt andre venturefonden Sunstone Capital.

Læs artikel

GSK vinder vigtig højesteretssag om overtidsbetaling

Det er godt nyt for Novo Nordisk, at en højesteretsdom sparer den britiske medicinalgigant GSK for millioner.

Læs artikel

Apotekerkæde annoncerer milliardopkøb

Konturerne til verdens største lægemiddeldistributør tegner sig, efter at en global apotekerkæde har fået øjnene op for en konkurrent.

æs artikel
 

Stamceller kan kurere kroniske rygsmerter

En ny behandling af kroniske rygsmerter med udgangspunkt i stamceller har netop haft sin internationale debut på Aarhus Universitetshospital.

Læs artikel

Genmab-aktie i kraftig stigning

Genmab-aktien stiger med 15 pct., og det er på trods af, at der ikke har været offentliggjort nye nyheder om selskabet. Analytiker giver her sit bud på hvorfor.

Læs artikel

Biotek bruger flere penge på forskning

Biotekindustrien lader stadig flere penge sive fra deres konti til forskning og udvikling, viser en analyse fra Ernst & Young. Især de børsnoterede virksomheder har fået gang i hjulene.

Læs artikel

Dansk virtuelt laboratorium på vej mod USA

Et dansk iværksætterprojekt med udgangspunkt i virtuelle laboratorieforsøg er allerede blevet anvendt af 6.000 danske gymnasieelever. De næste mål: Stanford, Berkeley og Harvard.

Læs artikel

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier