MedWatch

CareMed udbetalte kæmpe-lønninger i 2011

Selskabet CareMed, som er under beskydning for at have købt og solgt falsk kræftmedicin, udbetalte sidste 99,6 pct. af sit bruttoresultat i lønninger.

17.552.597 kroner. Så meget brugte selskabet CareMed på at betale løn og pension til sine ansatte i 2011. Dermed ligger gennemsnitslønnen for medarbejderne i selskabet ganske højt, ifølge CVR-registret er der nemlig kun 2-4 ansatte i medicinal-grossist-virksomheden.

Selskabet har den seneste tid været i vælten, fordi det har købt og videresolgt falske udgaver af kræftmedicinen Avastin, og fordi selskabets to direktører Casper Lars Tingkær og Flemming Arklint Hansen tidligere har været politiaanmeldt for ulovlig import at medicin uden for EU.

De 17,6 mio. udgør ikke mindre end 99,6 pct. af selskabets bruttoresultat for 2011, og medregnet finansielle indtægter har selskabet derfor kun et overskud efter skat på 9.245 kr.

Adskiller sig fra tidligere år

Både lønningerne og resultatet efter skat i 2011, står i skarp kontrast til de senere års regnskaber, hvor selskabet siden 2008 har haft mellem 428.000 kroner og 4,6 mio. kr. i overskud efter skat, og et bruttoresultat på mellem 656.000 kr. og 7 mio. kr.

Flemming Arklint Hansen, der er medejer og den ene af selskabets to direktører ønsker ikke at udtale sig om, hvordan de 17,6 mio. kr. er fordelt på de ansatte i selskabet, eller hvorfor man har valgt at udbetale så stor en del af bruttoresultatet i løn.

"Vi kan jo ikke ændre på, hvordan regnskabet ser ud," siger Flemming Arklint Hansen

Men det kan jo være, der er en god grund?

"Ja, det kan da godt være."

MedCare havde ved udgangen af 2011 en egenkapital på 1,3 mio. kr.

CareMed-direktør tavs om fupmedicin 

Danske sælgere af falsk medicin har været på kant med loven

Falsk kræftmedicin indeholdt salt, stivelse og kemikalier

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier