MedWatch

Danske sælgere af falsk medicin har været på kant med loven

De to direktører i selskabet CareMed, der har solgt falsk kræftmedicin, har tidligere fået inddraget tilladelsen til at købe og sælge medicin i et andet selskab på grund af lovbrud.

Folkene bag det danske selskab Caremed, der har erkendt at have købt og videresolgt falsk kræftmedicin, har tidligere været på kant med den danske lovgivning for import af lægemidler.

Det oplyser Sundhedsstyrelsen på sin hjemmeside.

De to direktører for CareMed var i 2007 direktører i selskabet Swan Medicare, som fik frataget sin tilladelse til at købe og sælge medicin, fordi selskabet brød reglerne for køb af medicin uden for Europa.

CareMed har tidligere erkendt, at selskabet har købt og solgt falske udgaver af kræftmedicinen Avastin, men har dog hævdet at være uvidende om, at produktet var en ulovlig kopi.

Ifølge Sundhedsstyrelsen blev sagen dengang videresendt til det danske politi. Under alle omstændigheder var det på lovlig vis muligt for de to danskere at stifte MedCare i 2010, som dog har været under skarp overvågning, oplyser Sundhedsstyrelsen.

Mere fra MedWatch

Lars Rasmussen advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier