MedWatch

Ny Matas-storinvestor afsløret

Få dage efter at en verdens største investeringsforeninger blev storinvestor i Matas, melder en ny gigant sig på banen som storinvestor i den danske kæde.

Foto: Matas

Først kunne Matas i tirsdags meddele markedet, at en af verdens største investeringsforeninger, Capital Research and Management, ejede mere end 5 pct. af den danske kæde, og fredag meddeler Matas så markedet, at der er en ny storinvestor i selskabet.

Der er tale om Capital Income Builder’s (CIB), der nu ejer 5,027 pct. af Matas. CIB er en ‘mutual fund’ registreret i USA under Investment Company Act of 1940.

Det skal også noteres, at CIB ifølge fondsbørsmeddelelsen fra Matas har overdraget dets stemmerettigheder til fondens investeringsrådgiver.

Og hvem er så rådgiveren? Det er førnævnte investeringsforeing Capital Research and Manangement.

 Megafond storaktionær i Matas

 Matas står over for spændende startfase

 Analytiker: Matas-aktien vil stige fra børsåbningen

 Matas får markedsværdi på 4,7 mia. kr. 

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier