MedWatch

Maj Invest klar til at investere i Matas

Kapitalforvaltnings-selskabet Maj Invest er klar til at købe aktier i kosmetikkæden Matas, hvis markedsværdien for selskabet sættes til omkring 4 mia. kr.

Foto: Matas

Maj Invest er klar til at købe Matas-aktier. På nuværende tidspunkt er der dog særligt et væsentligt element, der mangler at blive afklaret. Det siger chefporteføljemanager Keld Henriksen til nyhedsbureauet Reuters.

"Vi kunne godt være interesserede i Matas, hvis prisen er den rigtige. Vi synes, den rigtige pris er fire mia. kr. for selskabet. Det, man skal tænke på, er, at der er sælgere, der ved alt, og så er der os, der i princippet ikke ved ret meget i øjeblikket, siger chefporteføljemanager Keld Henriksen fra Maj Invest til Reuters Finans.

Matas' ejere har endnu ikke offentliggjort et prospekt men blot en pressemeddelelse om, at det er deres hensigt at lade selskabet notere på børsen i København.

Mere fra MedWatch

Sundhedsaktører: Se digital sundhed som en investering

Regionerne skal have økonomiske rammer til at investere i nye digitale sundhedsløsninger, hvis danskerne også i fremtiden skal kunne få behandling af høj kvalitet, lyder det fra blandt andet Dansk Erhverv og Danske Regioner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier