MedWatch

Maj Invest klar til at investere i Matas

Kapitalforvaltnings-selskabet Maj Invest er klar til at købe aktier i kosmetikkæden Matas, hvis markedsværdien for selskabet sættes til omkring 4 mia. kr.

Foto: Matas

Maj Invest er klar til at købe Matas-aktier. På nuværende tidspunkt er der dog særligt et væsentligt element, der mangler at blive afklaret. Det siger chefporteføljemanager Keld Henriksen til nyhedsbureauet Reuters.

"Vi kunne godt være interesserede i Matas, hvis prisen er den rigtige. Vi synes, den rigtige pris er fire mia. kr. for selskabet. Det, man skal tænke på, er, at der er sælgere, der ved alt, og så er der os, der i princippet ikke ved ret meget i øjeblikket, siger chefporteføljemanager Keld Henriksen fra Maj Invest til Reuters Finans.

Matas' ejere har endnu ikke offentliggjort et prospekt men blot en pressemeddelelse om, at det er deres hensigt at lade selskabet notere på børsen i København.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier