MedWatch

Privathospital vil genopstå efter konkurs

Efter at være gået konkurs vil et af de danske privathospitaler forsøge at genåbne. Direktøren mener at have fundet en måde at gøre hospitalet bæredygtigt på.

Foto: /ritzau/Martin Lehmann/Arkiv

To og en halv måned efter konkursen har privathospitalet Sorana fået livsgejsten tilbage, og ledelsen vil forsøge at genåbne forretningen i 2013. Hospitalets administrerende direktør, Thomas Grønbech afleverede tirsdag et tilbud til kurator i konkursboet om at købe hospitalsinventaret og bygningen på Hauchsvej tilbage.

Det skriver Sjællandske Slagelse. Og med et nyt hospital skal der også tænkes i nye baner, hvis projektet skal lykkes

"Vi skal have en bredere patienttilgang og have flere aftaler med forsikringsselskaber," siger Thomas Grønbech til avisen.

Derudover vil det nye Sorana være en mere simpel forretning, hvor en del af det administrative arbejde er lagt ud til samarbejdspartnere.

Den 24. september blev den sidste åbne dag for privathospitalet, der ligger i Sorø. Årsagen er den ganske simple, at der ikke var tilstrækkeligt med patienter.

Læs også: Endnu et privathospital drejer nøglen om

 

 Forsikringsselskaber presser privathospitaler 

 Ny offensiv mod privathospitaler

 Region til kamp mod privathospitaler 

 Ny fusion mellem privathospitaler 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier