MedWatch

Privathospital vil genopstå efter konkurs

Efter at være gået konkurs vil et af de danske privathospitaler forsøge at genåbne. Direktøren mener at have fundet en måde at gøre hospitalet bæredygtigt på.

Foto: /ritzau/Martin Lehmann/Arkiv

To og en halv måned efter konkursen har privathospitalet Sorana fået livsgejsten tilbage, og ledelsen vil forsøge at genåbne forretningen i 2013. Hospitalets administrerende direktør, Thomas Grønbech afleverede tirsdag et tilbud til kurator i konkursboet om at købe hospitalsinventaret og bygningen på Hauchsvej tilbage.

Det skriver Sjællandske Slagelse. Og med et nyt hospital skal der også tænkes i nye baner, hvis projektet skal lykkes

"Vi skal have en bredere patienttilgang og have flere aftaler med forsikringsselskaber," siger Thomas Grønbech til avisen.

Derudover vil det nye Sorana være en mere simpel forretning, hvor en del af det administrative arbejde er lagt ud til samarbejdspartnere.

Den 24. september blev den sidste åbne dag for privathospitalet, der ligger i Sorø. Årsagen er den ganske simple, at der ikke var tilstrækkeligt med patienter.

Læs også: Endnu et privathospital drejer nøglen om

 

 Forsikringsselskaber presser privathospitaler 

 Ny offensiv mod privathospitaler

 Region til kamp mod privathospitaler 

 Ny fusion mellem privathospitaler 

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier