MedWatch

Storaktionær sælger ud af Ambu-aktier

En af flere storaktionærer i Ambu, Inga Kovstrup, sælger ud af sine aktier. Inga Kovstrup, der er en af tre døtre til Ambu-stifteren Holger Hesse, sidder dog fortsat med en stor aktiepost.

De tre døtre til Ambu-stifteren Holger Hesse har igennem lang tid spillet en central rolle for Ambu, da de tilsammen sidder på majoriteten af stemmeretten i selskabet. Nu har en af døtrene dog valgt at reducere sig aktiebeholdning ganske pænt. Det oplyser Ambu i en fondsbørsmeddelelse mandag aften.

Inga Kovstrup ejer således i dag 887.800 A- og B-aktier á DKK 10 i Ambu, svarende til 7,5 pct. af aktiekapitalen og 22,1 pct. af stemmerne. Det fremgår ikke af fondsbørsmeddelelsen, hvor meget Inga Kovstrup har reduceret sin aktiebeholdning, men ifølge den seneste oversigt fra Ambu selv, havde hun tidligere 10,1 pct. af aktierne og 23,2 pct. af stemmerne.

Adm. direktør i Ambu, Lars Marcher, udtrykte for nylig stor tilfredshed med aktionærkredsen over for MedWatch, hvor han pointerede, at aktionærkredsen på intet tidspunkt havde stillet spørgsmålstegn eller blandet sig i, hvordan selskabet har vokset i løbet af de seneste særligt fem år.

 Det betyder aktionærkredsen for Ambu 

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier