MedWatch

Det betyder aktionærkredsen for Ambu

Det danske medicoselskab Ambu har i løbet af de seneste fem år fordoblet omsætningen med nuværende adm. direktør Lars Marcher ved roret. Stifterens døtre sidder fortsat på majoriteten af stemmeretten i selskabet, og det har holdt potentielle købere på behørig afstand.

Foto: Ambu/ PR

Hvis det danske medicoselskab Ambu havde været et fuldt børsnoteret selskab og dermed et selskab med en markant anderledes ejerstruktur, ville adm. direktør Lars Marcher ikke have lavet ret meget andet end at forholde sig til forskellige opkøbstilbud i de seneste par år.

I stedet har han haft tid til at geare organisationen til fremtiden, der kulminerede med det store opkøb af den amerikanske anæstesivirksomhed King Systems tilbage i midten af februar 2013 til en pris på omkring 125 mio. dollar plus potentielle milepælsbetalinger samt to såkaldte earn outs. Det fortæller topchefen i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Dansk selskab skal lave patient-app til Janssen

Det digitale sundhedsfirma Daman skal levere en app-løsning til et klinisk forsøg udført af Janssen. App’en skal give større indsigt i, hvordan psoriasisgigt påvirker patienternes liv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier