MedWatch

Ambu-chef: Formentlig ikke flere opkøb i 2013

Onsdagens opkøb af britiske First Water Heathcote Ltd. ser ud til at blive det sidste i år, men Lars Marcher, adm. direktør i det børsnoterede medicoselskab Ambu, holder dog alligevel en dør på klem.

Foto: PR

Ambu styrker med dagens opkøb elektrodeforretningen, men selvom investeringen ikke kommer til at bidrage væsentligt til selskabets indtjening det første stykke tid, så har Lars Marcher alligevel store forventninger til First Water Heathcote Ltd., der tidligere har været en vigtig underleverandør for Ambu.

"Vi har arbejdet på det her opkøb i et par måneder, og nu får vi fuld kontrol over værdikæden, hvis man kan bruge det ord. Det skulle jo gerne betyde, at vi får sikkerhed med leverancer, men også får en bedre indtjening på hele elektrodeforretning, der jo er en stor del af vores forretning," siger Lars Marcher til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier