MedWatch

Ambu-chef: Formentlig ikke flere opkøb i 2013

Onsdagens opkøb af britiske First Water Heathcote Ltd. ser ud til at blive det sidste i år, men Lars Marcher, adm. direktør i det børsnoterede medicoselskab Ambu, holder dog alligevel en dør på klem.

Foto: PR

Ambu styrker med dagens opkøb elektrodeforretningen, men selvom investeringen ikke kommer til at bidrage væsentligt til selskabets indtjening det første stykke tid, så har Lars Marcher alligevel store forventninger til First Water Heathcote Ltd., der tidligere har været en vigtig underleverandør for Ambu.

"Vi har arbejdet på det her opkøb i et par måneder, og nu får vi fuld kontrol over værdikæden, hvis man kan bruge det ord. Det skulle jo gerne betyde, at vi får sikkerhed med leverancer, men også får en bedre indtjening på hele elektrodeforretning, der jo er en stor del af vores forretning," siger Lars Marcher til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier