MedWatch

Amerikansk opkøb giver europæiske muligheder

Det danske medicoselskabs rekordstore opkøb af King Systems tilbage i februar forløber indtil videre efter planen. Næste afgørende skridt bliver at få integreret virksomhedens produkter på det europæiske marked, fortæller topchefen.

Foto: Ambu/PR

I løbet af de seneste fire måneder har Ambus fokus været stift rettet mod integrationen af den amerikanske anæstesivirksomhed King System, som Ambu betalte omkring 125 mio. dollar for plus potentielle milepælsbetalinger samt to såkaldte earn out-aftaler. De seneste måneder er gået med særligt tre ting.

”Den ene var at få vores kombinerede salgsorganisation. Den er nu integreret i organisationen. Samtidig har vi sikret, at vores IT-systemer er oppe at køre, hvilket normalt tager år. Det tredje er, at vores produktion i USA nu er en fuldstændig integreret del af vores andre fire fabrikker, som vi har rundt om i verden. Vi har endnu overhovedet ikke fokuseret på Europa. Vi har bevidst sagt, at alt hvad vi laver med integrationen, det foregår i USA,” siger Lars Marcher, adm. direktør i Ambu, i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier