MedWatch

Medtronic i milliardopkøb af telesundhed

Et nyt milliardopkøb giver verdens største medico-selskab muligheden for at indtræde på markedet for telesundhedsløsninger og derved udvide forretningsgrundlaget.

Den amerikanske medico-gigant Medtronic har opkøbt det privatejede selskab Cardiocom for 1,123 mia. kroner. Det oplyser medtronic i en pressemeddelelse.

Cardiocom udvikler og udbyder integrerede telesundhedsløsninger og patient-services i forbindelse med kroniske sygdomme, og Medtronic forklarer, at det går godt i spænd med gigantens ønske om at brede forretningen ud til at inkludere bredere sundhedsløsninger og –services.

”Med bredere sundhedsreform-initiativer, som fokuserer på de stigende økonomiske udfordringer, forsøger sundhedssystemer verden over til stadighed at forbedre resultaterne, øge adgangen, nedbringe omkostningerne og forbedre effektiviteten af sundhedstilbud. Opkøbet af Cardiocom er et skridt, vi tager mod at tilbyde en kombination af produkter og løsninger, som kan være med til at imødekomme de udfordringer,” udtaler Medtronics adm. direktør, Omar Ishrak, i meddelelsen.

Cardiocom fokuserer primært på området for hjertesygdomme, som sammen med diabetes er et af Medtronics egne fokusområder.

Cardiocoms produkter og tjenester omfatter bl.a. fjernovervågning og patient-centrerede software-løsninger, som skal sikre en effektiv koordinering af pleje og specialiseret telesundhedssupport fra sygeplejersker.

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier