MedWatch

BioPorto forventer større underskud

Det omdiskuterede diagnostikselskab BioPorto ændrer forventningerne til hele 2013, hvor underskuddet blandt andet som følge af direktørfyring bliver større end hidtil antaget. (opdateret kl. 11:37)

BioPortos omsætning er faldende og lander på 7,3 mio. kr. i årets første seks måneder mod 8,8 mio. kr. sammenlignet med samme periode sidste år. Bundlinjen viser et underskud på 10,76 mio. kr. mod 8,3 mio. kr. i 2012.

Årsagen skal ifølge selskabet findes i, at man blandt andet grundet igangsætning af kliniske studier for mere end 2,5 mio. kr. samt en direktørfyring, der koster selskabet 2 mio. kr., bliver nødt til at justere forventningerne til et resultat for året i niveauet 18-21 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier