MedWatch

Udskiftning på topposten gav kursstigning

MedWatch-indeks: I kølvandet på afskedigelsen af topchef Thea Olesen endte diagnostik-virksomheden BioPorto som ugens højdespringer med en stigning på mere end 10 pct. Samtidig var der også pæn fremgang for Lundbeck efter positive nyheder om en af selskabets lægemiddelkandidater.

Foto: Colourbox

Ugens største nyheder om BioPorto og NeuroSearch trak selskaberne i hver sin retning. Det omstridte selskab BioPorto valgte i ugens løb at skille sig af med Thea Olesen og indsætte Peter Mørch Eriksen, tidligere adm. direktør i Sense og VP i medicogiganten Medtronic, som tidligere topchef.

Bestyrelsesformand Thomas Magnussen ville ikke kalde det en fyring, men sagde samtidig i et interview med MedWatch, at man "kan kalde det, hvad man vil." Markedet reagerede positivt på den nye topchef, og aktien er i løbet af ugen steget med 11,11 pct. og topper dermed ugens MedWatch-indeks.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier