MedWatch

BioPorto-direktør bebuder ny strategi

I spidsen for BioPorto sidder nu en kommerciel mr. Turnaround, Peter Mørch Eriksen, der efter første dag på arbejdet skitserer en plan for, hvilken vej selskabet fremover skal betræde.

Foto: Oscar Urrutia

Peter Mørch Eriksen har en fortid med to turnarounds. I 90’erne gjaldt det teknologivirksomheden Brüel & Kjær, og også Medtronics diagnostiske division har været under den kommercielle mands formende hænder. Nu er turen kommet til BioPorto. Peter Mørch Eriksen har allerede lagt sig fast på de overordnede fremadrettede skridt, som kriseramte diagnostiske selskab skal gennemgå.

”Jeg mener, at vi skal ud og have fat i flere læger. BioPorto har en repræsentation i 80 lande, og 80-20-reglen gælder vel også her. Vi skal fokusere vores indsats på nogle bestemte markeder, og vi skal være meget mere fokuseret på at lave en stepvis approach i vores vækst og ikke bare en spredning,” fortæller Peter Mørch Eriksen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier