MedWatch

BioPorto-direktør fratræder

Thea Olesen fratræder som adm. direktør i det omstridte diagnostikselskab BioPorto. Hun er ikke kommerciel nok, lyder det fra bestyrelsesformanden, der i stedet har valgt at satse på Peter Mørch Eriksen som ny mand i spidsen for selskabet. (opdateret 12:24)

Foto: Bioporto / PR

Ud af det blå er nu forhenværende adm. direktør i BioPorto, Thea Olesen, fratrådt som adm. direktør. Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse torsdag den 18. juli ved middagstid. Thea Olesen har ingen kommentarer til sin fratrædelse, og Peter Mørch Eriksen vil først tale om sin nye stilling fra på mandag den 22. juli, oplyser diagnostikselskabet til MedWatch.

”Thea har med sin store indsats og vision for selskabet skabt en gunstig position i et begyndende marked, og det skal hun have stor tak og anerkendelse for. Nu skal vi sikre, at vi får udnyttet den position bedst muligt, og det kræver en mere kommerciel profil, som vi har fundet i Peter Mørch Eriksen. Udover at medvirke til at gennemføre den kommende fortegningsemission, får Peter til opgave at realisere indtjeningsmulighederne og sikre selskabets fremadrettede succes, og vi ser frem til samarbejdet,” udtaler Thomas Magnussen, bestyrelsesformand i BioPorto, i fondsbørsmeddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier