GN skal fange snydere til døve-olympiade

Døve sportsudøvere gør sig klar til at deltage i olympiaden Deaflympics i Bulgarien, hvor GN Store Nord står som garant for, at snyd med høretab ikke slipper igennem.
Foto: GN Store Nord / PR
Foto: GN Store Nord / PR

Det er ikke kun præstationsfremmende stoffer, der kan spolere de døves olympiade, Deaflympics. Høretabet skal også tjekkes hos sportsudøverne for at sikre fair play til sportsbegivenheden, som i år afholdes i Sofia i Bulgarien.

GN Otometrics, som er en del af GN Store Nord, og Den Internationale Komité for Sport for Døve (ICSD) har aftalt at gå sammen om kontrol af de deltagende atleter, hvor mere en 10 pct. af de 4000 sportsudøvere vil blive testet.

”Fair play for alle er en hjørnesten i Deaflympics’ fundament. Fair play er vitalt for at sikre vores berettigelse og atleternes høretab. Vi er yderst begejstrede over at kunne offentliggøre vores samarbejde med GN Otometrics,” siger Mark Cooper, chef for ICSD, i en pressemeddelelse fra GN Otometrics.

GN står også for opgaven med at sikre, at også atleter fra de fattige lande uden tilstrækkelig dokumentation på høretab bliver testet og får lov til at stille op.

 GN-direktør: Oplagt at lancere iPhone-produkt ved messe 

 GN-chef: Klar til at udvide igen efter spareøvelse 

 Analytiker: GN's ekstra vækst er egen fortjeneste

 GN Resound opjusterer forventningerne 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også