MedWatch

GN skal fange snydere til døve-olympiade

Døve sportsudøvere gør sig klar til at deltage i olympiaden Deaflympics i Bulgarien, hvor GN Store Nord står som garant for, at snyd med høretab ikke slipper igennem.

Foto: GN Store Nord / PR

Det er ikke kun præstationsfremmende stoffer, der kan spolere de døves olympiade, Deaflympics. Høretabet skal også tjekkes hos sportsudøverne for at sikre fair play til sportsbegivenheden, som i år afholdes i Sofia i Bulgarien.

GN Otometrics, som er en del af GN Store Nord, og Den Internationale Komité for Sport for Døve (ICSD) har aftalt at gå sammen om kontrol af de deltagende atleter, hvor mere en 10 pct. af de 4000 sportsudøvere vil blive testet.

”Fair play for alle er en hjørnesten i Deaflympics’ fundament. Fair play er vitalt for at sikre vores berettigelse og atleternes høretab. Vi er yderst begejstrede over at kunne offentliggøre vores samarbejde med GN Otometrics,” siger Mark Cooper, chef for ICSD, i en pressemeddelelse fra GN Otometrics.

GN står også for opgaven med at sikre, at også atleter fra de fattige lande uden tilstrækkelig dokumentation på høretab bliver testet og får lov til at stille op.

 GN-direktør: Oplagt at lancere iPhone-produkt ved messe 

 GN-chef: Klar til at udvide igen efter spareøvelse 

 Analytiker: GN's ekstra vækst er egen fortjeneste

 GN Resound opjusterer forventningerne 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier