MedWatch

Dansk status quo for medicokæmpe

Et af verdens største medicoselskaber måtte i 2012 notere en mindre nedgang på toplinjen og i drftsresultatet, mens der over de senere år er sket en heftig stigning i forbruget.

En mindre nedgang i omsætningen fra 74,83 til 73,42 mio. kr. og et lille fald i driftsresultatet fra 1,18 til 1,05 mio. kr. er udviklingen fra 2011 til 2012 for det danske datterselskab til den amerikanske medicokæmpe Boston Scientific. På verdensplan omsatte selskabet for 41,76 mia. kr. i 2012.

Selskabet, der bl.a. producerer pacemakers, indopererbare defibrillatorer, og stents til hjertet, har ellers haft en støt stigende omsætning i Danmark siden 2009, hvor man omsatte for 41,20 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier