MedWatch

Danske firmaer indgår aftale med amerikansk gigant

To danske firmaer, der fokuserer på telemedicinske løsninger, har indgået en aftale med en amerikansk milliardvirksomhed.

Foto: Colourbox

Viewcare og e-mergency er to danske virksomheder, der begge fokuserer på at levere telemedicinske løsninger til privatborgerne. Og begge firmaer har netop indgået en aftale med den amerikanske it-gigant Qualcomm for at optimere de løsninger.

Under aftalen får de to danske virksomheder adgang til Qualcomm-datterselskabet Qualcomm Lifes produkter 2net Platform og Hub, der er en meget simpel plug-and-play-løsning til hjemmet, som kan understøtte de trådløse løsninger, som de to danske virksomheder leverer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier