MedWatch

Storbank frygter prisfald på høreapparater fortsætter

En af verdens største banker forventer, at de gennemsnitlige salgspriser på dansk aktørs høreapparater vil fortsætte med at falde, til trods for nye lanceringer.

Storbanken HSBC forventer, at William Demant Holdings gennemsnitlige salgspriser på høreapparater vil fortsætte med at falde på trods af lanceringen af en ny produktplatform. Derfor sænkede banken tidligere tirsdag sit kursmål og sin anbefaling på aktierne i WDH. Det skriver Bloomberg News.

"Spørgsmålet vil blive, om WDH kan generere nok organisk vækst til at opveje det negative pres på salgspriserne med sit nye produkt," skriver HSBC i sin analyse og understreger, at de seneste tal fra WDH var skuffende.

Produktserien, der hedder Alta, kom på markedet i januar og skal tage konkurrencen op med nye produktserier fra konkurrenterne GN Resound og Sonova. Produkterne skal kæmpe imod de negative pres på priserne, som konkurrencen i markedet og mere økonomibevidste regeringer lægger.

HSBC er ikke optimist og har sænket anbefalingen på WDH til "underweight" og sit kursmål til 470 kr. fra 510 kr. Aktien falder tirsdag med 0,7 pct. til 477,70 kr.

"Vi mener, at den nuværende prissætning ser udfordrende ud set i lyset af de dystre udsigter," skriver HSBC.

 Storbank: GN & WDH ikke i toppen blandt ligemænd 

 Bank: Ingen løfter om bedre høreapparatmarked

 Bank løfter kursmål på høreapparater  

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier