MedWatch

Coloplast tilpasser udviklingsafdeling

Otte medarbejdere, herunder to vice presidents, har forladt Coloplasts udviklingsafdeling siden januar. Chefen for afdelingen kalder fyringerne for udramatiske.

I al hemmelighed har Coloplast fyret en række medarbejdere i afdelingen for produktudvikling, herunder to direktører. Ifølge afdelingschefen er fyringerne dog helt udramatiske og handler hovedsageligt om færre ledelseslag og nemmere beslutningsveje. Det skriver dagbladet Børsen.

Siden Oliver Johansens tiltræden som chef for Coloplasts R&D-afdeling ved årsskiftet, er ni af afdelingens medarbejdere blevet afskediget. Først var det Jens Kristian Pedersen og Carsten Faltum, som begge havde status af vice president, og siden fulgte fyringer af yderligere syv ansatte.

"Det handler først og fremmest om, at vi gerne ville have færre ledelseslag og nemmere beslutningsveje. Derfor har vi gjort det. Men på samme tid har vi faktisk oprustet vores ressourcer på teknologiområdet, som også hører under produktudvikling," siger Oliver Johansen til Børsen.

Oliver Johansen afviser samtidig, at fyringerne skal ses som et tegn på, at noget er galt med den nuværende strategi. Dermed vil Coloplast holde fast i "Bigger, Better, Bolder"-strategien med fokus på nogle få, men store projekter.

 Coloplast vinder prestigefyldt designpris

 Avis: J&J-dom kan koste Coloplast millioner

 Coloplast-direktør: Henter triple-effekt fra vækstlande

 Coloplast udfordres af svensker 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier