MedWatch

Coloplast vinder prestigefyldt designpris

Danske Coloplast har vundet en international designpris for virksomhedens SpeediCath Compact Set.

Foto: Coloplast/ PR

Den danske medicovirksomhed Coloplast har netop vundet den prestigefyldte, internationale designpris, Red Dot Design Award, for sit SpeediCath Compact Set. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Coloplasts SpeediCath Compact Set er en produktrække af katetre til patienter, som lider af inkontinens, og den har ifølge Coloplast modtaget prisen på baggrund af sit ikoniske, stilrene og ikke-stigmatiserende design.

”Som en designer er det først og fremmest altid en ære at få at vide, at der er nogen, der sætter pris på dit design,” siger Marlene Corydon, Senior Project Manager for Coloplast og tilføjer:

”Jeg er så glad for, at vi har skabt en løsning, som har en reel værdi for rigtige mennesker. SpeediCath Compact Set er en diskret og ikke-stigmatiserende komponent sammenlignet med et traditionelt kateter, som kan tiltrække uønsket opmærksomhed fra andre mennesker.”

Red Dot Design Award er en forbrugerpris, som lægger vægt på brugeroplevelsen og produktets æstetiske kvaliteter. Prisen blev første gang uddelt i 1955 og hvert år evaluerer en jury af anerkendte designere mere end 11.000 produkter fra mere end 60 lande i forbindelse med prisen.

Det danske designhold bag SpeediCath Compact Set modtager prisen i juli 2013, oplyser Coloplast.

 Avis: J&J-dom kan koste Coloplast millioner

 Coloplast-direktør: Henter triple-effekt fra vækstlande

 Israelsk selskab vil ind på Coloplast-marked 

 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier