MedWatch

Alm. Brand sænker William Demant-anbefaling

Alm. Brand ser ikke lige så positivt på høreapparatevirksomheden William Demant, som markedet gør. Læs hvorfor her.

Alm. Brand Markets skærer sin anbefaling af aktierne i William Demant Holding til "sælg" fra tidligere "neutral", fordi markedets estimater for 2013 virker for aggressive i forhold til udmeldingerne om fortsat usikkerhed i forhold til de gennemsnitlige salgspriser på høreapparater.

Kursmålet sænkes samtidig til 480 kr. fra 500 kr. Aktien handles onsdag middag i 487,60 kr. per aktie efter et fald på 0,3 pct.

Det fremgår af en analyse fra børshuset onsdag formiddag.

Markedet inddiskonterer ifølge Alm. Brand en EBIT-vækst på 18 pct. mod børshusets egen forventning om en vækst på 11 pct.

William Demant er endvidere ramt af den seneste tids valutakursudvikling, fremhæver Alm. Brand, der derfor forventer en en konservativ prognose for 2013, når der leveres regnskab for 2012 i næste uge. Valutakursudviklingen ses give en negativ effekt på 90 mio. kr. i 2013 ifølge Alm. Brands beregninger.

Alm. Brand ser et øget aktietilbagekøbsprogram som eneste positive joker i William Demants regnskab, som ellers ikke forventes at indeholde de store overraskelser.

"Efter WDH’s nedjustering i forbindelse med tredje kvartal 2012 forventer vi ikke mange overraskelser i forbindelse med 2012. Resultatet forventes at lande på niveau med sidste år, som det blev udmeldt," skriver Alm. Brand Markets i analysen.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier