MedWatch

Høreapparat-salg dykker

Der blev ikke solgt helt så mange høreapparater i tredje kvartal i år som sidste år, viser tal fra Europas største forhandler af høreapparater.

Europas største høreapparatsforhandler, Audika, oplevede vigende omsætning i tredje kvartal, og for årets tre første kvartaler er tendensen endnu mere udtrykt. Det viser selskabets handelsopdatering for tredje kvartal.

Omsætningen i tredje kvartal faldt til 20,6 mio. euro mod 21,0 mio. euro i samme periode sidste år svarende til et fald på 2 pct. I årets første ni måneder omsatte Audika for 74,7 mio. euro. mod 77,3 mio. euro i de første tre kvartaler af 2011. Det svarer til et dyk på 3,4 pct.

"Udviklingen, der dog er en lille forbedring i forhold til årets to første kvartaler, reflekterer et marked for høreapparater, der er ramt af en ufavorabel økonomisk udvikling," skriver Audika og fortsætter:

"Audika går ind i fjerde kvartal, der historisk er den vigtigste i året, med ambitionen om at vende tilbage til positiv vækst grundet marketingtiltag og mere favorable sammenligningstal.

Audika har 440 butikker i Frankrig og over 50 butikker i Italien.

 Høreapparat-forhandlers resultat halveret i første halvår

 Widex følger rivaler med opkøb af klinikker

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier