MedWatch

Høreapparat-forhandlers resultat halveret i første halvår

Første halvår af 2012 har ikke været godt for Europas største forhandler af høreapparater, hvis indtjening er faldet markant.

Foto: Lars Krabbe

Europas største forhandler af høreapparater, Audika, oplevede et markant fald i indtjeningen i første halvår. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Nettoresultatet er faldet til 2,88 mio. euro i halvåret fra 4,81 mio. euro i samme periode 2011. Omsætningen er i samme periode faldet til 54,1 mio. euro fra 56,3 mio. euro. Driftsresultatet er dykket il 5,5 mio. euro fra 8,4 mio. euro.

"Lige som andre markedsaktører oplevede gruppen, trods en stor trafik i butikkerne, en afventende holdning udløst af konjunkturene hos sine kunder," skriver Audika i sin meddelelse.

Audika har 440 høreapparatsbutikker i Frankrig og 50 i Italien.

 Nordea: Så skal WDH-jetonerne indløses 

 GN klar med teknisk tigerspring

 Analytiker: GN-regnskab en blandet landhandel 

 Tysk prispres ødelæggende for høreapparatbranchen 

 

 

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier