MedWatch

Endnu et privathospital må lukke

Allerød Privathospital drejer nu nøglen om og føjer sig dermed til rækken af private behandlingssteder, der har måttet lukke på det seneste.

Foto: Torben Stroyer/ Jyllands-Posten

Som det fjerde privathospital på to år har Allerød Privathospital nu måttet lukke ned for forretningen.

"Det er med stor beklagelse, at jeg må meddele at Allerød Privathospital & Idrætsklinik A/ S har valgt at lukke efter syv år."

Sådan skriver hospitalsdirektør Dorthe Lehr skov-Schmidt ifølge Frederiksborg Amts Avis på privathospitalets hjemmeside.

Behandlingsstedet lukker per 31. juli, men har ifølge avisen i realiteten allerede drejet nøglen om på grund af ferielukning. Planlagte undersøgelser og operationer vil dog blive gennemført.

Sidste år var det Arresødal Privathospital i Frederiksværk og Søllerød Privathospital i Nærum, der nedlagde forretningen, og i 2010 indgav Furesø Privat hospital sin konkursbegæring til Skifteretten.

 Fusion koster privathospital millioner

 Privathospitaler håber at få opgaver som følge af diagnosegaranti

 Udgifter til privathospitaler halveret

 Markant fald i ambulante operationer på privathospitaler 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier