MedWatch

Biotekmilliardær møder alvorlige anklager

Den amerikanske milliardær Patrick Soon-Shiongs seneste satsning står nu over for alvorlige anklager fra to tidligere medarbejdere. De to medarbejdere får selv en bredside rettet mod sig.

Anklagerne fyger gennem luften mellem selskabet NantHealth og to tidligere medarbejdere.

Selskabet, der vil koble big data og kræftforskning sammen og er støttet af 'verdens rigeste læge', biotekmilliardæren Patrick Soon-Shiong, bliver ifølge Forbes således i et søgsmål beskyldt for at være "engageret i et væld af svigagtige aktiviteter" og for at have forbrudt sig mod lovgivning for databeskyttelse og fakturering.

Bag anklagerne står Stephanie Davidson, tidligere senior vice president i selskabet, og William Lynch, tidligere senior director of marketing i selskabet. De to var og er i øvrigt i forhold med hinanden.

Selskabets nuværende COO, Steve Curd, tilbageviser imidlertid alle anklager over for Forbes og får i samme ombæring rettet sigtekornet mod parret.

"Dette søgsmål blev indgivet, efter at NantHealth afviste et krav fra frk. Davidson og hendes kæreste, hr. Lynch, på 2 mio. dollars med en ledsagende trussel, der lød på, at hvis ikke NantHealth betalte, ville frk. Davidson og hr. Lynch lancere en smædekampagne fyldt med urigtige og skadelige oplysninger. Kendsgerningen er, at beskyldningerne er falske," siger han således og tilføjer, at han opsagt begge sagsøgere for "upassende opførsel".

 Biotek-milliardær satser på immun-onkologi

 Celgene satser endnu en gang på milliardær

 Biotek-milliardær på banen igen

 Kræftforskende milliardær starter nyt firma

 L.A.’s rigeste mand går til kamp mod kræft 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier