MedWatch

Johnson & Johnson opjusterer igen

Et stærkt tredje kvartal får nu den amerikanske life science-gigant Johnson & Johnson til at opjustere forventningerne til indtjeningen for 2013.

En mindre toplinjevækst på 3,6 pct. til 17,56 mia. dollar sammenlignet med samme periode sidste år får Johnson & Johnson til at opjustere forventningerne til hele årets indtjening. Der er dog ikke tale om en stor opjustering, men koncernen forventer et resultat på mellem 5,44 - 5,49 dollar pr. aktie sammenlignet med den tidligere guidance i intervallet 5,40 – 5.47 dollar pr. aktie.

En opjustering, der kommer efter koncernen ellers også i forbindelse med halvårsregnskabet opjusterede forventningerne. Tredje kvartal gør, at der kan sættes 2,982 mia. dollar ind på kontoen - efter skat vel at mærke. Koncernes effektive skatteprocent lå i kvartalet på 18,7 pct., fremgår det af regnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier