MedWatch

MedWatch-indeks: FDA-godkendelse ændrede intet

Lundbeck-investorerne havde tilsyneladende allerede indregnet de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA's godkendelse af milliardhåbet, antidepressivet Brintellix. De meget omdiskuterede selskaber Veloxis og BioPorto var derimod i kursmæssigt fokus.

Foto: Colourbox

En stigning på blot 0,84 pct. var, hvad det kunne blive til for Lundbeck-aktien i den forgangne uge. Og det på trods af, at selskabet ellers fik den længe ventede FDA-godkendelse på antidepressivet Brintellix - en godkendelse, der samtidig indeholdt en relativt god label til lægemidlet. Det viser ugens MedWatch-indeks.

Selskabets store udfordring bliver, ligesom tilfældet er med skizofrenimidlet Abilify Maintena, at få lægerne til også at udskrive recepter på de to lægemidler, der bredt er anerkendt som værende bedre lægemidler end de konkurrerende produkter på det lukrative amerikanske marked.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier