MedWatch

MedWatch-indeks: FDA-godkendelse ændrede intet

Lundbeck-investorerne havde tilsyneladende allerede indregnet de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA's godkendelse af milliardhåbet, antidepressivet Brintellix. De meget omdiskuterede selskaber Veloxis og BioPorto var derimod i kursmæssigt fokus.

Foto: Colourbox

En stigning på blot 0,84 pct. var, hvad det kunne blive til for Lundbeck-aktien i den forgangne uge. Og det på trods af, at selskabet ellers fik den længe ventede FDA-godkendelse på antidepressivet Brintellix - en godkendelse, der samtidig indeholdt en relativt god label til lægemidlet. Det viser ugens MedWatch-indeks.

Selskabets store udfordring bliver, ligesom tilfældet er med skizofrenimidlet Abilify Maintena, at få lægerne til også at udskrive recepter på de to lægemidler, der bredt er anerkendt som værende bedre lægemidler end de konkurrerende produkter på det lukrative amerikanske marked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier