MedWatch

Lægerne bliver igen Lundbecks udfordring

Koncerndirektør for forskning og udvikling i Lundbeck, Anders Gersel Pedersen, er godt tilfreds med den label, som den potentielle milliardsællert, antidepressivet Brintellix, har fået. Udfordringen består i, om samarbejdspartneren Takedas markedsføringsmaskine er velsmurt.

Foto: /ritzau/Martin Lehmann/Arkiv

Antidepressivet Brintellix er blevet godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, og det forventes, at det kun er et spørgsmål om tid, før milliarderne ruller ind hos Lundbeck og den japanske partner Takeda. Den eneste hurdle er at få overbevist lægerne om, at midlet er så godt, som Lundbeck og Takeda mener, og som en række kliniske studier også har vist.

Anders Gersel Pedersen, koncerndirektør for forskning og udvikling i Lundbeck, udtrykker da også stor tilfredshed med godkendelsen og noterer sig, at FDA i forbindelse med godkendelsen har givet Lundbeck det, selskabet gerne ville have i form af en god label og en anerkendelse af de mange god ting, der er ved Brintellix, som Anders Gersel Pedersen udtrykker det over for MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier