MedWatch

Analytiker: Brintellix skal lukke hullet

Det netop FDA-godkendte antidepressiv, Brintellix, er ifølge analytiker det middel i Lundbecks pipeline med det største potentiale.

Foto: Colourbox

Det kan ifølge Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen nærmest ikke understreges nok, hvor væsentligt de amerikanske tilsynsmyndigheders godkendelse af antidepressivet Brintellix er for danske Lundbeck.

”Det er meget, meget afgørende for Lundbeck, at selskabet sammen med partneren Takeda fik det her middel godkendt, og meget positivt. Det er måske det middel i pipelinen, der har det største topsalgspotentiale, og som dermed kan dække nogle af de huller, som patentudløbene på de andre depressionsmidler, har medført.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier