MedWatch

Dårlige kopiprodukter er Veloxis’ amerikanske chance

Det stærkeste lægemiddel og væsentlige udfordringer for de amerikanske læger som følge af kopiprodukternes svingende priser kan trods en kæmpe udfordring fra Big Pharma-selskabet Astellas Pharma gøre Veloxis' amerikanske drøm til virkelighed.

Det danske biotekselskab Veloxis satser fortsat stort på det amerikanske marked med selskabets hovedaktiv, lægemidlet LCP-Tacro, som Veloxis forventer at lancere under navnet Envarsus. Onsdag offentliggjorde man positive resultater fra et fase 3-studie, og det forventes, at Veloxis snart vil indsende en registreringsansøgning til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA. Selvom lægemidlet er det bedste, så er der fortsat udfordringer for Veloxis.

”Overordnet er det helt klart negativt for Veloxis, at Astellas Pharma har fået et konkurrerende produkt på markedet. Det er en konkurrent, og det gør markedet mindre attraktivt. Man kan sagtens argumentere for, at det er en fordel at være flere spillere på samme marked, men næppe i det her tilfælde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier