MedWatch

Dårlige kopiprodukter er Veloxis’ amerikanske chance

Det stærkeste lægemiddel og væsentlige udfordringer for de amerikanske læger som følge af kopiprodukternes svingende priser kan trods en kæmpe udfordring fra Big Pharma-selskabet Astellas Pharma gøre Veloxis' amerikanske drøm til virkelighed.

Det danske biotekselskab Veloxis satser fortsat stort på det amerikanske marked med selskabets hovedaktiv, lægemidlet LCP-Tacro, som Veloxis forventer at lancere under navnet Envarsus. Onsdag offentliggjorde man positive resultater fra et fase 3-studie, og det forventes, at Veloxis snart vil indsende en registreringsansøgning til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA. Selvom lægemidlet er det bedste, så er der fortsat udfordringer for Veloxis.

”Overordnet er det helt klart negativt for Veloxis, at Astellas Pharma har fået et konkurrerende produkt på markedet. Det er en konkurrent, og det gør markedet mindre attraktivt. Man kan sagtens argumentere for, at det er en fordel at være flere spillere på samme marked, men næppe i det her tilfælde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier