MedWatch

Veloxis præsenterer fase 3-resultater og nyt navn

Danske Veloxis har fremlagt positive data fra det seneste fase 3-studie og samtidig lagt sig fast på et produktnavn til lægemidlet LCP-Tacro.

Veloxis Pharmaceuticals meddeler onsdag eftermiddag, at selskabet har opnået positive resultater med et fase 3-studie med lægemidlet LCP-Tacro, som Veloxis forventer at lancere under navnet Envarsus.

Studierne viste blandt andet, at Envarsus viste en noget lavere fejlrate end ved behandling med konkurrent-produktet Prograf.

Envarsus havde en fejlrate på 18,3 pct. mod Prografs 19,6 pct., fortæller Veloxis, der allerede har søgt om markedsføringstilladelse til Envarsus i Europa og venter at indsende en registreringsansøgning til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, mod slutningen af 2013.

"3002-studiet var vores andet vellykkede kliniske fase 3-forsøg, som påviste Envarsus' virkning og sikkerhed i nyretransplanterede patienter. Vi ser nu frem til interaktioner med de regulatoriske myndigheder i takt med, at vi nærmer os godkendelse af Envarsus i Europa og USA," siger William Polvino, der er administrerende direktør for Veloxis, i meddelelsen.

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier