Veloxis præsenterer fase 3-resultater og nyt navn

Danske Veloxis har fremlagt positive data fra det seneste fase 3-studie og samtidig lagt sig fast på et produktnavn til lægemidlet LCP-Tacro.
Af Ritzau Finans

Veloxis Pharmaceuticals meddeler onsdag eftermiddag, at selskabet har opnået positive resultater med et fase 3-studie med lægemidlet LCP-Tacro, som Veloxis forventer at lancere under navnet Envarsus.

Studierne viste blandt andet, at Envarsus viste en noget lavere fejlrate end ved behandling med konkurrent-produktet Prograf.

Envarsus havde en fejlrate på 18,3 pct. mod Prografs 19,6 pct., fortæller Veloxis, der allerede har søgt om markedsføringstilladelse til Envarsus i Europa og venter at indsende en registreringsansøgning til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, mod slutningen af 2013.

"3002-studiet var vores andet vellykkede kliniske fase 3-forsøg, som påviste Envarsus' virkning og sikkerhed i nyretransplanterede patienter. Vi ser nu frem til interaktioner med de regulatoriske myndigheder i takt med, at vi nærmer os godkendelse af Envarsus i Europa og USA," siger William Polvino, der er administrerende direktør for Veloxis, i meddelelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også