MedWatch

Analytiker: Den største Veloxis-risiko er kommerciel

Det seneste studie på Veloxis' hovedaktiv LCP-Tacro fik ifølge analytiker selskabet igennem den største regulatoriske hurdle, og produktet er så godt som godkendt. Men der ligger en trussel fra big pharma.

Danske Veloxis kunne torsdag efter børsens lukketid præsentere positive data fra et afgørende fase 3-studie på selskabets hovedaktiv LCP-Tacro, og selv om resultaterne ifølge Danske Markets-analytiker Thomas Bowers var som ventet, så er det alligevel en markant milepæl.

”De kom fint hjem med studiet. Umiddelbart er det ikke overraskende, vi har jo tidligere set data, som også kraftigt pegede i denne retning, bl.a. fase 3-studiet sidste år. På sin vis var det forventet, men det er selvfølgelig en meget vigtig milepæl for selskabet. Nu er de et meget vigtigt skridt nærmere en endelig godkendelse og mulighed for at markedsføre produktet.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier