MedWatch

Veloxis: USA-planer uændrede trods big pharma-trussel

Danske Veloxis har med egne ord haft et positivt halvår, hvor alt er gået efter planen. Et big pharma-selskab har dog fået godkendt et konkurrerende produkt til det amerikanske marked.

Foto: Veloxis/PR

Veloxis' CFO Johnny Stilou er en tilfreds mand, her morgenen efter at selskabet kunne præsentere et halvårsregnskab, hvor minusset på bundlinjen er blevet væsentligt mindre og alt er gået som forventet.

"Det har været et positivt halvår, hvor tingene er gået, som vi havde forventet og budgetteret. Vi fastholder derfor vores forventninger til helåret. Vi følger trenden fra første kvartal, hvor vores omkostninger er reduceret kraftigt i forhold til samme periode sidste år – en halvering – hvilket i år giver en bundlinje på 80 mio. kr.," siger han til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier