MedWatch

Treårig bevilling til innovationsmiljøerne

Hvis regeringens finanslovsforslag bliver vedtaget, betyder det en treårig bevilling til de danske innovationsmiljøer i stedet for de nuværende bevillinger, der revurderes hvert år.

Foto: Capnova/PR

Igennem lang tid har de danske innovationsmiljøer kæmpet for at få længerevarende og fastlagte bevillinger, og nu ser det ud til, at det snart kan blive en realitet. SRSF-regeringen lægger i finanslovforslaget for 2014 op til, at bevillingerne til de danske innovationsmiljøer skal strække sig over en længere periode, end hvad tilfældet hidtil har været. Der bliver dog ikke afsat flere penge, men hvis regeringens finanslovsforslag vedtages, vil det betyde en årlig bevilling på 224 mio. kr. de næste tre år.

”Det er en fantastisk nyhed, at regeringen nu vil sikre de danske innovationsmiljøer en treårig bevilling. Det er en vigtig anerkendelse af innovationsmiljøernes store arbejde for at skabe nye innovative virksomheder i Danmark,” udtaler Lars Stigel, formand for Foreningen for forskerparker og innovationsmiljøer (FOIN) i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier