MedWatch

Her er de nye innovationsmiljøer

Styrelsen for Forskning og Innovation har valgt, hvordan innovationsmiljøerne fra 2014 skal strikkes sammen. Se også nøgletallene for miljøernes bedrifter i 2012.

Foto: 123dan321 / Stock.xchng

Fra 2014 smelter de nuværende seks regionalt baserede innovationsmiljøer sammen til fire enheder, der i højere grad skal konkurrere på landsplan.

Styrelsen for Forskning og Innovation har besluttet sig for, at hvordan de danske innovationsmiljøer skal se ud fra årsskiftet. CAT Innovation fusionerer med Østjysk Innovation og NOVI Innovation med Innovation MidtVest. DTU Symbion Innovation og Syddansk Teknologisk Innovation forbliver ved det gamle. Dermed opfylder styrelsen også innovationsmiljøernes ønsker, som MedWatch kortlagde i maj.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier